Hip Hop

El hip hop és un moviment cultural que va néixer als Estats Units als anys 70 als barris de Bronx, Queens o Brooklyn on es trobaven les comunitats afroamericanes i llatinoamericanes. Engloba tres moviments artístics: el rap, el grafit i els estils de ball, el més cridaner, el breakdance, però després se'n van anar afegint altres com el popping, locking, uprocking, etc.

Totes les danses derivades del hip hop tenen un component de carrer, per això se les anomena Street dance (dansa urbana), que fa que aquesta disciplina tingui un component important d'improvisació. Barreja passos de jazz, breakdance, els ritmes afro o la dansa contemporània. Destaquen moviments intensos, de vegades tallants i molt expressius, emprant sobretot els braços i el tronc.

A les nostres classes de Hip Hop, treballaràs la tècnica dels diferents passos i, a través de les coreografies, aprendràs a interpretar la musicalitat. Tot això, amb la finalitat d'assolir el grau suficient de coneixement de la dansa per poder expressar-te a través d'aquest ball, improvisant els teus moviments i donant llibertat a la teva expressió artística.