Salsa

La salsa és un dels balls socials llatins més populars. Es balla al ritme de la música que porta el mateix nom. Els seus moviments i passos tenen influències africanes i europees. Al principi aquest terme es referia a una gran varietat de ritmes amb arrels africanes provinents del carib hispà. La principal influència de la salsa és el son cubà, del que va heretar el seu patró rítmic també té influència del mambo, el txa-txa-txa la guarachá, la rumbo la bomba la plena i la merenga. La salsa és el resultat de la fusió de tots aquests ritmes afrocaribenys.

És un ball de parella, encara que també es pot ballar individualment. La Salsa Cubana també anomenada Salsa Casino, és molt popular a molts països de Llatinoamèrica ia Europa. La característica principal de l'estil cubà són els girs de les parelles al voltant d'un focus o punt central comú, el ball es desenvolupa dins d'un cercle i adquireixen una importància especial l'estil i els adorns que els ballarins vulguin donar-li, és una salsa molt lliure.

Nivells dels nostres cursos

A Absolute Dance comptem amb grups de diferents nivells per a que, hagis ballat abans com si no, trobis el curs que s'adapti a tu i segueixis aprenent.

A mode orientatiu, aquests són els nivells a l'escola:

INICIAL 0: Per a principiants que mai han fet classe o per menys de 3 mesos.

INICIAL 1: Si has fet classes de 3 a 5 mesos.

BÀSIC 1: De 6 a 8 mesos.

BÀSIC 2: De 9 a 11 mesos.

INTERMIG 1: de 12 a 17 mesos.

Si tens dubtes, contacta amb nosaltres, intentarem aclarir-te-las.